Kitchen Time alennuskoodi

Kitchen Time on verkkokauppa, jossa myydään erilaisia keittiövälineitä. Sieltä on mahdollista kaikki keittiön tarpeelliset välineet suoraan kotiin helposti ja näppärästi. Hinnat ovat Kitchen Timessa edulliset ja moni tuttu merkki on mahdollista ostaa sivustolta huokeammalla hinnalla kuin kaupasta. Kitchen Timen verkkokaupan valikoima on erittäin laaja, joten löydät joukosta varmasti juuri etsimäsi tuotteen. Erilaisia tuotemerkkejä on kaupassa useita satoja ja tuotteita löytyy tuhansittain. Verkkokauppa tekee jatkuvasti työtä sen eteen, että asiakkaat löytäisivät etsimänsä tuotteet edullisesti ja kätevästi yhdestä paikkaa.

Paljon laadukkaita tuotteita

Hintakategorioita Kitchen Timessa on monta, joten jokaisen budjetille löytyy sopiva vaihtoehto. Saman tuoteryhmä tuotteita löytyy sekä halvasta hintaluokasta että kalliimmasta premium-luokasta. Valikoimiin kuuluu niin veitsiä, kattiloita, kahvikuppeja kuin paistokasareita sekä paljon muita keittiövälinäeitä. Välineistön lisäksi voit ostaa sivustoilta erilaisia keittiön koristeita sekä kattaukseen ja sisustamiseen sopivia elementtejä.

Kitchen Timessa suosituimpien tuotteiden joukkoon kuuluvat tietysti laadukkaat kokkiveitset sekä lihamyllyt. Sivustolta voi ostaa myös vaikkapa viinitelineitä, paistinpannuja ja jos tarve vaatii, niin myös sienikuivureita. Kitchen Timen sivuilta löytyy myös kaikki mitä ulkoilmakokkailuun tarvitaan. Voit löytää sieltä edullisesti vaikkapa grillejä ja savustimia. Klassiset muurikkapannut kuuluvat valikoimiin myös. Kitchen Timen kautta voit ostaa laadukkaita ja tunnettuja tuotemerkkejä, joihin kuuluvat mm. Muurikka, Röstrand ja Le Creuset. Tuotevalikoimaa uudistuu ja laajenee koko ajan, joten sivustolla kannattaa vierailla useasti, vaikka juuri nyt ei hakemaansa tuotemerkkiä löytäisikään. Sivusto etsii koko ajan uusia tuotemerkkejä, jotka kuuluvat alan mielenkiintoisten brändien joukkoon.

Ruoanlaittamisen lisäksi Kitchen Timen kautta voit ostaa tietenkin myös juomiseen liittyviä tuotteita. Sivuilta löytyy kattavasti erilaisia drinkkilaseja ja viinilaseja sekä kaikki drinkkien valmistamiseen liittyvä välineet kuten shakerit ja jääpala-astiat. Suosituimpien merkkien joukkoon tässä kategoriassa kuuluvat suomalainen Iiittala sekä laadukkaat Orrefors ja Duralex. Kitchen Timen sivuston kautta voit hetkessä laittaa koko baarikaappisi kuntoon, hankkimalla kerralla lasit ja välineet hyvien juomien valmistamiseen.

Hanki Kitchen Time alennuskoodi

Kitchen Timen verkkokauppa on toiminnassa Suomen lisäksi Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa. Sivuston tavoitteena on olla pohjoismaiden paras keittiövälinekauppa. Sivusto haluaa myydä parhaimpia välineitä keittiöön, sillä keittiö on kodin sydän. Kitchen Timen toimitus on ilmainen Suomessa yli 49 euron ostoksille. Tätä edullisemmista ostoksista joutuu maksamaan postikuluja 4,90 euroa. Kauppaan sovelletaan 365 päivän avokauppaehtoja, eli voit palauttaa tuotteen vuoden ajan ostamisesta, jos et ole siihen tyytyväinen. Palautuksen joudut maksamaan itse. Maksutapoja on sivustolla paljon ja yleisimpien luottokorttien lisäksi sivustolla voi maksaa mm. Klarna-laskulla tai verkkopankin kautta. Tuotteet lähetetään Postin kautta Ruotsista Suomeen. Ne saapuvat asuinpaikastasi riippuen joko suoraan kotiovellesi tai lähimpään ostin toimistoon. Sivustolla on myös suomenkielinen asiakaspalvelu ja voit ottaa siihen yhteyden sähköpostin avulla, jos sinulla on askarruttavia kysymyksiä. Klikkaa ja katso Kitchen Time alennuskoodi linkistä.