Toimistohotelli on nykyaikainen valinta

Yrityksen etsiessä uutta toimistotilaa, toimistohotelli voi olla hyvä vaihtoehto. Perinteisissä toimistoissa voi olla pitkät vuokrasopimukset ja joustamattomat vuokraehdot. Lisäksi kaikki käytännön asiat täytyy tehdä itse kiinteistönhuollosta postitukseen. Toimistohotelli tuo tähän ratkaisun. Toimistohotelli on nykyaikainen toimistomalli, jossa yritys voi vuokrata tilat isosta kiinteistökokonaisuudesta, jossa on mahdollisesti muidenkin yritysten toimistoja. Toimistohotelli huolehtii kaikesta sovitusta yrityksen puolesta ja yritys voi keskittyä vain omaan liiketoimintaansa.

Ulkoista palvelut

Toimistohotellin perusvuokraan kuuluu pelkkä toimitila ja kaikesta muusta sovitusta palvelusta toimistohotelli veloittaa erikseen sopimuksen mukaan. Toimistohotellin palveluihin voi kuulua vaikkapa postitusta, aulapalvelut, tietotekniikka-asiat, edustustilat ja tarjoilut, sisustuksesta huolehtiminen, muuttopalvelut ja kiinteistön huolto. Tarjotuista vaihtoehdoista yritys voi valita sellaiset palvelut, joista se on kiinnostunut. Toimistohotellin hintoja vertaillessa kannattaakin kiinnittää kokonaiskustannuksiin kaikkien tarvittavien palvelujen kanssa sen sijaan että tuijottaisi pelkästään perushintaa. Usein toimistohotellien perushinnat ovat toistensa kanssa hyvin samaa luokkaa, mutta erilaisten palvelujen kanssa hotellien hintoihin alkaa tulla eroja.

Toimistohotellit sijaitsevat yleensä hyvillä paikoilla ja niihin pääsee monin eri kulkuyhteyksin. Toimistohotellit ovat suosittuja etenkin suurissa kaupungeissa, joissa ne sijaitsevat keskustoissa ja alueilla, joista tavallisen toimistotilan vuokraaminen tulisi paljon kalliimmaksi. Toimistohotellit ovat tämän lisäksi sopimuksiltaan hyvin joustavia ja ne mukautuvat yrityksen tarpeisiin. Jos esimerkiksi henkilöstön lukumäärää joudutaan nopeasti kasvattamaan, toimistohotellista löytyy lisätiloja helposti. Myös toimintaa supistettaessa hotelli joustaa toiseen suuntaan. Toimistohotelleihin voi myös tehdä paljon lyhytaikaisempia sopimuksia kuin varsinaisiin kiinteistöihin, joista yleensä täytyy tehdä vähintään vuoden kestäviä vuokrasopimuksia. Toimistohotelli on kätevä ratkaisu myös siinä tapauksessa, että yritys vasta etsii pysyvämpää toimitilaa, mutta haluaa löytää jonkin väliaikaisratkaisun nopeasti. Toimistohotellissa pääsee aloittamaan toiminnan nopeasti ja niissä on tarvittaessa myös sisustus valmiina. Näin yrityksen toiminnan voi aloittaa heti ja ilman toimistotilojen etsimiseen kuluttavaa aikaa.

Vertaile vaihtoehtoja MatchOfficessa

Toimistohotelleja pääsee vertailemaan kätevästi MatchOffice sivustolla, joka on kerännyt lukuisia vapaita toimistohotelleja sivuilleen. Toimistohotelleja pääsee etsimään sivustolla esimerkiksi paikkakunnittain. Kun sopiva toimistohotelli on löytynyt, otat vain yhteyttä toimistohotellin tarjoajaan ja pääsette neuvottelemaan vuokrasopimuksesta. MatchOfficen käyttäminen on täysin ilmaista. Sivusto on nopeasti kasvanut suosituksi vuokranvälistyssivustoksi, jossa on tarjolla kaikenlaisia toimitiloja erilaisten yritysten tarpeisiin. Sivustolla on myös hakuvahti, jonka avulla saat aina ilmoituksen, kun omat hakuehtosi täyttävä kohde tule markkinoille. Toimistohotellien vuokraajat ovat yleensä yrityksiä ja niitä ei ole Suomessa vielä kovin paljon.

Toimistohotelliin kuuluu yleensä oman toimiston lisäksi yhteiset taukotilat sekä keittiö ja kokoustiloja. Koska toimistohotellin henkilökunta huolehtii kaikesta tilaan kuuluvasti, yrityksen ei tarvitse miettiä siivousta tai tulostimen paperin lisäämisestä. Toimistohotellista pääset myös verkostoitumaan muiden yritysten kanssa ja tutustumaan muiden yritysten henkilökuntaan. Niissä myös järjestetään usein yhteisiä verkostoitumistilaisuuksia. Toimistohotellit tarjoavat erilaisia palvelupaketteja, jotka helpottavat erityisesti pienten yritysten arkea ja käytännön työtä.